top of page

Huisartsenpraktijk de Maalderij

Vanaf 1 september 2017 werkt Dr. Lieselot Decock als volwaardige tweede arts in de praktijk.  In onze huisartsenpraktijk “De Maalderij” staan we u met een team van drie ten dienste: Maïke als praktijkassistente, Lieselot en Koen als artsen.  

Dokter Koen Bacquaert
Dokter Lieselot Decock
Praktijkassistente Maïke

Wegens een toevloed aan patiënten en een tekort aan huisartsen in de regio werd voor de oprichting van een duopraktijk gekozen.  We streven ernaar om goede, kwaliteitsvolle geneeskunde uit te oefenen. Door deze samenwerking krijgen we immers meer de kans om bijscholingen te volgen, wat de patiënt alleen maar ten goede kan komen. Ook de verhouding werk en gezin is belangrijk en kan dankzij deze samenwerking verbeterd worden.

De permanentie van de 2 artsen betekent zeker een voordeel :

  • Er zal steeds één arts beschikbaar zijn (ook in de verlofperiode)

  • Er zal altijd één arts snel inzetbaar zijn bij dringende situaties

 

Elke patiënt behoudt de vrije keuze van arts.  Bij een dringende consultatie of huisbezoek zal echter de arts die op dat moment beschikbaar is u helpen.  Uiteraard is het de bedoeling dat Dr. Lieselot de kans krijgt om u als patiënt te leren kennen.  Tijdens drukke periodes hopen we dan ook op uw begrip wanneer consultaties of huisbezoeken naar haar doorgeschoven worden.

Afspraken kunnen via de website aangemaakt worden zoals dit nu reeds gebeurt, of telefonisch op het nummer 051 / 544 006.

bottom of page